VIDEORECENSIE: Pirates of the Caribbean 5: Jack is back!

Pirates of the Caribbean, Johnny Depp, review, disney, gaugau, film, blog, cm, howest
In onze eerste videorecensie hebben we het over de vijfde Pirates of the Caribbean : Salazar’s Revenge. Hoewel de film  een return-to-form is voor de filmfranchise, is de film zeker niet perfect. Ontdek hier waarom we de film een 6,5 geven!

Pirates of the Caribbean is een filmreeks geworden die miljarden waard is. Financieel had Disney niet te klagen, maar helaas daalden de films serieus in kwaliteit. De eerste was een onverwacht avontuurlijke, grappige en slimme blockbuster die uit het niets kwam. De tweede en de derde vonden we ondanks wat fouten nog steeds zeer entertainend. Het vierde luik uit de Pirates-reeks was jammerlijk genoeg niets meer dan een wanhoopskreet om geld.

Wij zagen onlangs de nieuwe Salazar’s revenge. Die film moet na 6 jaar weer wat nieuw leven blazen in de filmfranchise. Als deze film het financieel goed doet (en volgens eerste cijfers lijkt het daar al op), mag je zeker nog twee Pirates-films verwachten.

We laten jullie niet langer in spanning. Zie hieronder wat we vonden van de nieuwe Pirates-film!

Laat hier of via Youtube weten wat je van het filmpje vond. Je mag het ook altijd delen.

Als je wil zien hoe ons bioscoopbezoek er aan toe ging, check dan zeker ook de video op Marthe haar blog: The Blond Blogster!

See you soon!

3 Replies to “VIDEORECENSIE: Pirates of the Caribbean 5: Jack is back!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *