Serie met Matthias Schoenaerts en Robert De Niro gecancelled door Weinstein-schandaal

Amazon, die tegenwoordig ook naarstig films en series maakt, heeft de stekker uitgetrokken bij de geplande maffiaserie ten gevolge van het schandaal rond Hollywood-producer Harvey Weinstein. Amazon ging voor een sterrencast met Robert De Niro en Jullianne Moore in de hoofdrollen. Onze eigen Matthias Schoenaerts ging ook een rol krijgen in de serie.
Robert De Niro, Julianne Moore, Being Flynn movie
Robert De Niro en Jullianne Moore

Oscarwinnaar David O. Russel (Silver Linings Playbook) ging de serie regisseren en in goede banen leiden. The Weinstein Company ging produceren.

De serie was al een tijdje in productie, maar dit weekend kondigde Amazon aan dat ze de stekker gingen uittrekken. Door allerhande contracten zou Weinstein, ondanks zijn criminele activiteiten, alsnog geld krijgen voor het maken van de serie. Vandaar de cancelling. Nu hebben Moore, De Niro en O’Russell ook gereageerd met deze statement:

 

“We support Amazon’s decision. In light of recent news and out of respect for all those affected we have decided together that it is best to not move forward with this show.”

Harvey Weinstein
Harvey Weinstein
 Weinstein wordt beschuldigd van seksueel misbruik onder andere door Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Rose McGowan, Cara Delevingne and Ashley Judd, alhoewel hij zegt dat hij onschuldig is. De filmproducer is al aan de deur gezet door zijn eigen bedrijf en de zaak wordt onderzocht door de politie. Intussen regent het klachten over Weinstein door heel Hollywood.

Maar belangrijker is, wat vind jij van dit alles? Laat gerust een reactie achter.

See you soon!

One Reply to “Serie met Matthias Schoenaerts en Robert De Niro gecancelled door Weinstein-schandaal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *