About Me

Good morning, Vietnam! Mijn naam is Gauthier Lesage en Ik heb een vurige
passie voor films en series. Die passie wil ik graag met jullie delen onder het niet-al-te-subtiele pseudoniem: GauGau!

Ik studeer communicatiemanagement en het is mijn intentie om in de media te werken wanneer ik afgestudeerd ben. Daar kan ik hopelijk mijn liefde voor de
visuele kunsten met de wereld delen, maar tot die tijd zal ik deze blog als uitlaatklep gebruiken. Al van kinds af aan was ik gefascineerd door film etc. Ik ben altijd al een dromer geweest en wat is er nu een betere vorm van escapisme dan film? Ik ben zeer enthousiast dat ik die fascinatie nu eindelijk eens in de praktijk kan omzetten! Ik hou van praktisch alle genres: van een actiefilm tot romantisch drama.

Wat heb ik jou nu te bieden? Ik bespreek voornamelijk de Hollywoodiaanse films en series op mijn blog. Van welke films je moet checken in de bioscoop, tot welke verloren pareltjes je eens van onder het stof moet halen.
Het leven gaat al zo snel genoeg voorbij, het zou dus jammer zijn als je die kostbare tijd verspilt aan het bekijken van slechte films. Daarom ben ik hier: om jullie te redden van die slechte films en op te zadelen met mijn nederige opinies over film, series en cinema. Je kan hier dus recensies, opiniestukken en het laatste filmnieuws verwachten!

Dit is een personal space voor mijn opinies en bedenkingen, maar anderen zijn zeker welkom om ook hun mening te verkondigen, so feel free!

HASTA LA VISTA, BABY!

volg me op sociale media